Bijverdienen off- en online

Al tijden zijn er mensen die graag wat geld willen bijverdienen. Hiervoor zijn er door de jaren heen verschillende mogelijkheden ontstaan, om zelfstandig geld bij te verdienen. Met de komst van het internet is dit nog gemakkelijke geworden dan ooit ter voren. Hierbij een aantal mogelijkheden om door gebruik te maken van het internet geld te verdienen, die nog niet door veel mensen worden toegepast.

Geld verdienen met oud ijzer

Al jarenlang wordt er geld verdient met oud ijzer. Echter staat de oud ijzer prijs nu erg hoog, waardoor het een stukje lucratiever is geworden dan voorheen. Alle ijzer soorten leveren geld op, maar het is vooral koper wat enorm waardevol is. Om op deze manier geld te verdienen is het handig als je in het bezit bent van een kar of een busje. Je dient immers veel spullen mee te nemen.

Door op internet te zoeken naar gratis producten kun je redelijk wat oud ijzer ophalen. Denk hierbij vooral aan kapotte apparatuur, maar ook mensen die gaan verhuizen of opruimen. Daarnaast is het ook mogelijk om kaartjes bij mensen in de brievenbus te doen om te vragen of ze nog oud ijzer hebben liggen.

Tweedehands spullen verkopen

Deze optie is goed te combineren met het verzamelen van oud ijzer voor de verkoop. Er zijn namelijk heel wat spullen op internet te vinden, welke voor een hele lage prijs te koop zijn. Hierdoor zou je eenvoudig dezelfde spullen met winst kunnen verkopen. Hierbij kan het ook voorkomen dat apparatuur weg wordt gegooid, welke eigenlijk nog gemakkelijk doorverkocht kan worden.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wasmachine of drogen die nog werken. Soms koopt men gewoon een nieuwe of willen ze deze apparaten niet meeverhuizen. Het is dan ook erg gemakkelijk om dit soort spullen te vinden als je ervan uit gaat dat ze alleen hun oud ijzer prijs opleveren. Dan kan het altijd meevallen wanneer iets toch nog wel verkoopbaar is.

Scroll naar boven